2019-02-20 13:49:25• hírek • Közlemény

Áprilisi Fitt nap Nagykárolyban: edzés Béres Alexandrával, Zákány Norberttel és helyi edzőkkel

Idén 8-ik alkalommal kerül megrendezésre Nagykárolyban, április 13-án a FitDay rendezvénysorozat. A szervezők közleményét tolmácsoljuk:

Minden évben nemzetközileg is neves, illetve helyi edzőkkel tartunk egy 4 órás fittnapot. Próbáljuk úgy összeállitani a programot, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő edzésformát. Idén a bemelegités - Juhász Gabi - és a nyújtás - Virág-Szabó Andrea - közé, melyeket két nagykárolyi edzőnő tart majd, egy pilates órát tettünk, ezt Zákány Norbert, debreceni pilates oktató fogja tartani. Sikerült elcsábitani Béres Alexandrát, aki Súlykontroll nevű edzését fogja népszerűsiteni nálunk is.

 

Természetesen, nem kötelező végig tornázni a 4 edzést, de elég nehéz megállni, hisz a hangulat és a tömeg elég nagy húzóerő! A fittnap látogatóit sportruha és egészséges étel kiállítással- és vásárral várjuk. A résztvevőknek vizet osztunk ajándékba folyadékpótlás céljából. Az első 100 belépő ajándékcsomagot kap!

 

Program:

 

14.00 Megnyitó

14.10 Bemelegités - Juhász Gabi

15.00 Pilates - Zákány Norbert

16.00 Súlykontroll - Béres Alexandra

17.00 Stretching - Virág-Szabó Andrea

 

A rendezvény helyszíne a nagykárolyi Iuliu Maniu Műszaki Szakközépiskola tornaterme, (Iuliu Maniu utca 20. szám, be kell jönni egy udvarba).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: